Piscoturi de sampanie

de Dea_Dea in Dulciuri, 13 Noi 2013 | 5320 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta Bucatareselor Vesele

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 30 gr zahar
  • 60 gr faina
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi de sampanie:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.Se adauga galbenusurile omogenizate si se amesteca. La final se adauga faina, se incorporeaza cu o spatul de silicon sau cu lingura de lemn.

In tava pe hartia de copt se fac betisoare cu un dui mai mare, se pudreaza cu zahar pudra. Excesul de zahar se face luand foaia de colturi si scuturand.

Se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi umplute doua cate doua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Dea_Dea 1

13.11.2013, 13:06

Rocsi da, dar sunt cam anemice ca eu nu am avut un dui mai mare

Dea_Dea 1

13.11.2013, 13:07

MUltumesc Drageilor

laura_n 1

13.11.2013, 15:32

bvoo, Andreea!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Mohn cu mac si lamaie